Wednesday, October 24, 2012

Boring..boring...


D a lama x update blog ni, rasa2nya nak dkt setahun lbih ni..tsk3..tapi akhirnya ad ksempatan utk 'mengupdate' blog ni..walau da boring tahap gaban sekali pun..tp nk pegang buku rase malas lak...ha..ha.. thun ni erna da masuk f4, cara nk study agak berbeza dgn thun2 sblum ni, so agak sbuk ngn assgnment berbagai..memandangkan nk dkt akhir tahun, final year exam pun da dkt, utk mengelakkan tension melebih, so erna pun cube2 lah myelongkar dapur umi utk membuat biskut coklat chip, tp da mntak izin lah..hahaha... erna nk mmbuktikan yg biskut erna lg sdap dari biskut umi..hahaha ! sounds funny but i did ! adik2 erna sume ckp bskut erna lg sedap dr biskut umi, ahaks ! Selalunya kalu org citer bab masak ni kene bg resepikan?! so kalu korg nk resepi biskut coklat chip chef wan ni, korg pegilah kat blog umi erna...selamat mencuba !

 ini lah coklat chips ku yang telah siap...


 rajin tak..ahaks..ahaks..

 
 saja je letak lebih...biskut aku kan!


ni bukti erna buat sendiri tau..berpandukan buku resepi ummi je..
 
 
4 round masak.. tak sempat nak simpan..asyik hilang je...


ni je yang erna dpt selamatkan...




2 comments:

nita said...

fuyooo.. erna buat coklat chips..
yang terselamat bagi aunty yus sikit taw..hehehe :P

Светлана Ефремова said...

Оцените как лучик в окне. Яркая личность с смазливым личиком. Милая и изящная. Со мной можно очень интересно провести своё время. Я для того мужчины, который ищет изюминку в женщине. Приглашу адекватного обеспеченного мужчину в уютную квартиру, тихую обстановку, который оценит мои способности. Выезд не практикую!!!!